info@woningbezemschoon.nl   06 - 41 45 00 45

 

 

 

2010©woningontruiming-woningbezemschoon

Alle rechten voorbehouden

In het kort   Over ons  Keurmerk   Vraag en antwoord    Contact   Handige weetjes   Links   sitemap   disclamer

 

PERSBERICHT
Hoek van Holland, 10 mei 2006

Veilig zaken doen, mkbOK (Website) Keurmerk uitgereikt aan
www.woningbezemschoon.nl
Hoek van Holland – De website www.woningbezemschoon.nl heeft het mkbOK keurmerk verkregen. Woensdag 10 mei 2006 is het mkbOK keurmerk uit handen van Stichting MKB en Internet uitgereikt aan Mevr. C.J. van der Linde-van der Spek van Woning bezemschoon b.v..
Stichting MKB en Internet is van mening dat het mkbOK keurmerk een grote toegevoegde waarde kan leveren aan het veilig (online) zaken doen. Bovendien is het keurmerk onafhankelijk en bemiddelt mkbOK bij eventuele geschillen, een veilig gevoel.
Het keurmerk stimuleert het zaken doen met bonafide MKB bedrijven. Krachtig aan het keurmerk is dat de Stichting precies uitzoekt wie een onderneming drijft. Toetsing en controle op naleving vindt bij mkbOK door een onafhankelijke partij plaats.
Voordat een bedrijf kan toetreden, dient tevens de keurmerkcode onderschreven te worden. In de keurmerkcode wordt naast de website vooral gekeken naar de manier van zaken doen. Zaken doen met een mkbOK bedrijf, is weten met wie U zaken doet.
Zaken doen met een postbus bedrijf en een prepaid mobieltje is hierdoor uitgesloten. mkbOK bedrijven zijn transparant en beschikken over een bezoek adres. Bovendien zijn keurmerk houders tijdens kantooruren ‘normaal’ telefonisch bereikbaar.
De website www.woningbezemschoon.nl heeft hiermee een onderscheiding en behoort tot de selecte groep bedrijven die het mkbOK keurmerk in Nederland mogen voeren.
De kosten voor het mogen voeren van het mkbOK keurmerk worden in tegenstelling tot de meeste ‘commerciële’ keurmerken en waarborgen niet op de keurmerkhouder verhaald. mkbOK wordt gratis aan het Midden-en Kleinbedrijf, tot 250 werkzame personen beschikbaar gesteld.
 

Uitgebreide informatie van mkbOK is op www.mkbOK.nl en www.StichtingMKBenInternet.nl te vinden. mkbOK is: weten met wie U zaken doet.
 

Voor vragen of meer informatie over mkbOK en Stichting MKB en Internet kunt U contact opnemen met;

 

Willem van Schouwenburg via e-mail: bestuur@stichtingmkbeninternet.nl
Internet: www.stichtingmkbeninternet.nl en www.mkbok.nl Stichting MKB en Internet:
Cornusbaan 31
2908 KB Capelle aan den IJssel
Tel: 010-2345190 Fax: 010-2345191                                                                                    
 >>Terug
Mobiel: 06-54604018